Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μάσα ως το 2012


Μάσα ως το 2012

Οδηγός της Ferrari μέχρι το 2012 τουλάχιστον θα είναι ο Φελίπε Μάσα, καθώς ο Βραζιλιάνος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Scuderia για τα δύο επόμενα χρόνια.

«Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγώ για τη Ferrari για δύο ακόμη σεζόν», σχολίασε ο 29χρονος μετά την επίτευξη της συμφωνίας και συμπλήρωσε: «Είναι ζήτημα υπερηφάνειας για μένα να μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω με μια ομάδα, την οποία θεωρώ δεύτερη οικογένεια μου».

Από την πλευρά του ο Στέφανο Ντομενικάλι δήλωσε: «Ο Φελίπε είναι μέλος της Ferrari επί μια δεκαετία σχεδόν. Ωρίμασε ως άνδρας και ως οδηγός μέσα από κάποιες δύσκολες καταστάσεις, όμως μας έχει χαρίσει και στιγμές μεγάλης ικανοποίησης. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε μια σταθερότητα για το μέλλον και να δείξουμε πίστη στους δύο οδηγούς μας που διαθέτουν ισορροπία σε ό,τι αφορά το ταλέντο, την ταχύτητα, αλλά και την ικανότητα αρμονικής συνεργασίας για το καλό της ομάδας».

Ο Μάσα βρίσκεται στη Ferrari από το 2001, ενώ από το 2006 και μετά που οδηγεί και επισήμως το κόκκινο μονοθέσιο έχει τρέξει σε 69 Γκραν Πρι, με 11 νίκες, 15 pole positions και 30 παρουσίες στο πόντιουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου