Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Εγχείρηση ο ντε Πινιέ

de_piniet_egxeirisi.jpgΣε εγχείρηση στον αριστερό του αστράγαλο υποβλήθηκε ο Ράντι ντε Πινιέ για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του που είχε αποκομίσει σε έναν αγώνα νωρίτερα στο φετινό πρωτάθλημα. Όλα πήγαν καλά σε αυτή και ο Γάλλος έκανε λόγο για γρήγορη και εύκολη εγχείρηση και ότι σε δυόμιση εβδομάδες θα βγάλει τα ράμματα.
Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ράντι ντε Πινιέ στον αριστερό αστράγαλό του θα ξεπεραστεί με χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Γάλλος. Τα πράγματα κύλησαν καλά για τον αναβάτη της LCR Honda, ο οποίος έκανε λόγο για γρήγορη και εύκολη εγχείρηση, ενώ πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της νέας σεζόν. «Ήταν μια πολύ γρήγορη και εύκολη εγχείρηση.
Μετά το ατύχημα τον Αύγουστο δούλεψα σκληρά για να πάρω το καλύτερο από τη μοτοσικλέτα, αλλά κάποιες φορές ήταν πολύ οδυνηρό για μένα. Μετά τους αγώνες ο αστράγαλός μου ήταν πάντα πολύ πρησμένος, αλλά τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή το μέγεθος είναι φυσιολογικό. Θα μετακινήσω τα ράμματα σε 18 μέρες και μετά θα ξεκινήσω την αποκατάστασή μου για να είμαι σε καλή φόρμα στη Σεπάνγκ το Φεβρουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου